Fortum Power Solutions | Green reality

Palveluihin kuuluvat voimalaitoksen käyttö- ja kunnossapitopalvelut sekä päälaitteiden perusparannukset ja huolto.

Fortum Power Solutions

Fortum Power Solutions

Fortum Power Solutions

Power Solutions - asiantuntijapalvelut ja ratkaisut

Fortumin visio on olla puhtaan energian edelläkävijä. Osana Fortumia, Power Solutions kehittää ja toimittaa asiantuntijapalveluita ja ratkaisuja yritys- ja kunta-asiakkaille kansainvälisillä markkinoilla. Tarjoamme resurssiviisauteen ja aurinkotalouteen perustuvia innovatiivisia ratkaisuja energiajärjestelmien hallittuun muutokseen sekä pitkälle erikoistuneita asiantuntijapalveluja  ja tuotteita energian tuotantoon ja suorituskyvyn hallintaan.

Power Solutions haluaa toiminnallaan  tukea  kestävään kehitykseen perustuvan suomalaisen energia-alan palvelutoiminnan ja teknologiateollisuuden kehitystä ja laajentumista kansainvälisesti merkittäväksi liiketoiminnaksi. LUT ja Wirma Lappeenranta ovat tässä mielessä merkittäviä yhteistyökumppaneitamme.

www.fortum.fi/powersolutions

Fortum

Toimitamme asiakkaillemme sähköä, lämpöä ja jäähdytystä sekä muita energiaratkaisuja, jotka parantavat nykyisten ja tulevien sukupolvien elämää. Jo 64 % globaalisti ja EU:n alueella 97 % sähköntuotannostamme on päästötöntä. Liiketoimintadivisioonamme ovat City Solutions, Generation ja Russia - näitä tukevat uusiin teknologioihin sekä aurinko- ja tuulivoimaan suuntautuvat kehitysyksiköt. Tärkeimmät markkina-alueemme ovat Pohjoismaat, Baltian maat, Venäjä, Puola ja Intia. Vuonna 2015 palveluksessamme oli noin 8 000 energia-alan asiantuntijaa sekä liikevaihtomme oli 3,5 miljardia euroa ja taseemme 23 miljardia euroa. Fortum Oyj:n osake noteerataan Nasdaq Helsingissä.

Linkki Fortum-konsernisivustoille

Uusimmat lehdistötiedotteet löytyvät täältä!

City Solutions

City Solutions -divisioona  kehittää kestävistä kaupunkiratkaisuista kasvavaa liiketoimintaa Fortumille. Divisioonaan kuuluvat kaukolämpö ja -kylmä, jätteen energiahyötykäyttö, biopolttoaineet ja muut kiertotalouden ratkaisut sekä sähkönmyynti kuluttaja- ja yritysasiakkaille ja siihen liittyvät palvelut.  Power Solutions -asiantuntijapalvelut ovat osa City Solutions –divisioonan palvelutarjontaa.

Generation

Generation- divisioonaan kuuluvat Fortumin vesi-, ydin- ja lauhdevoimatuotanto. Tähän divisioonaan kuuluvat Imatran vesivoimalaitokset ovat merkittävä uusiutuvan energian tuotantoyksikkö Etelä-Saimaan alueella.