Nordic Set Green | Green reality

Älykäs kaupunki on ekologinen.

Nordic Set Green Oy Ltd

Nordic Set Green

Nordic Set Green

Nordic Set Green parantaa kaupunkien energiatehokkuutta vähintään kortteli kerrallaan

Yhdessä huippututkimuskeskuksien ja pohjoismaisten kumppaneiden kanssa NSG kehittää ja toimittaa uusimpia pohjoismaisia "älykäs kaupunki" -ratkaisuja ja ekologisia ja energiatehokkaita rakennusratkaisuja kansainvälisille markkinoille. Tämän lisäksi NSG toteutttaa maaperän ja veden puhdistusratkaisuja erityisesti öljyn pilaamille vesi ja maa-alueille.

Yhtiö on perustettu vuonna 2011. NSG on toteuttanut useita projekteja kehittyvissä maissa kuten Kiinassa. Tammikuusta 2013 lähtien NSG on toiminut Lappeenrannan teknillisen yliopiston virallisena kumppanina suomalais-kiinalaisessa nanoteknologiaan liittyvässä yhteisprojektissa.

Yksi NSG:n viimeisimmistä kansainvälisistä projekteista on Kiinan Jinan kaupungissa toteutettu "älykäs rakennus" -keskittymä. Yhdessä paikallisten kumppaneidemme kanssa olemme yhdistäneet kiinalaista huippusisustussuunnittelua suomalaiseen talotekniikkaan. Kaikissa hotellihuoneissa, konferenssi- ja yleisissä tiloissa valvotaan ilmanlaatua jatkuvalla sisäilman mittauksella (lämpötila, ilmankosteus, CO2 ja partikkelit). Ilmanlaatua ja rakennuksen energiatehokkuutta säädetään älykkään taloautomaation avulla. Projekti valmistui joulukuussa 2013.

Lisätietoa osoitteesta: www.nordicsetgreen.com