18.3.2020

Itulan tuotteilla huippuluokan lämpöolosuhteet

Kun ratkaistavana on lämmityksen ja/tai jäähdytyksen valinta kerrostaloon, toimisto- tai liiketilaan tai suurikokoiseen halliin, saat Itulan tuotteilla huippuluokan lämpöolosuhteet.


Edistykselliset ItuGraf- ja ItuString-kattosäteilypaneelit sekä ItuFloor-lattialämmitys ovat energiatehokkaita lämmitys- ja jäähdytystuotteita, joilla saat laadukkaat sisäilmaolosuhteet monenlaisiin ja -kokoisiin kohteisiin.

ItuGraf-paneelijärjestelmä tuotekehityksen kärjessä

Monipuolinen ja kotimainen ItuGraf on luotu toimisto- ja liiketilojen, asuinrakennusten ja julkisten tilojen tehokkaaseen lämmittämiseen ja jäähdyttämiseen. Samalla päätelaitteella ratkaiset sekä lämmitys- että jäähdytystarpeet kaiken kokoisissa kiinteistöissä niin uudis- kuin korjausrakentamisessakin. ItuGraf-paneelit luovat tilaan miellyttävän lämpötilan ilman pölyä, vetoa tai ääntä, ja parantavat siten merkittävästi sisäilmasto-olosuhteita. Vesikiertoinen ItuGraf on yhteensopiva kaikkien energialähteiden kanssa ja on huoltovapaa sekä pitkäikäinen.

Tuotekehityksen myötä ItuGraf-kattopaneeli voi toimia nyt myös koko talotekniikan asennusalustana. Paneeli voidaan varustaa jo tehtaalla huoneeseen suunnitelluilla talotekniikan päätelaitteilla ja valvonta-antureilla. Paneeliin voidaan integroida valaistuksen tai ilmanvaihdon päätelaitteita tai turvallisuuteen liittyvät palo- ja savunilmaisimet. Paneeliin voidaan yhdistää myös huoneilman puhtauteen reagoivat tai liiketunnistimien anturoinnit.

ItuGraf-alakattopaneelilla saadaan yhtenäinen ulkoasu ja värimaailma halutun alakattolevyn kanssa. tuGraf-alakattomallit integroituvat teknisesti ja esteettisesti arkkitehdin tai sisustussuunnittelijan valitsemiin kattoprofiileihin ja ne soveltuvat myös akustisiin ratkaisuihin.

Yhtenä uusimmista ItuGraf-kohteistamme on Senaatti-kiinteistöjen omistama Helsinkiin Sörnäisiin 2019 rakennettu valtionhallinnon K6:ksi nimetty toimitalo. Kuva: Mikael Lindén

K6-rakennuksen neuvottelutiloista löytyy myös ItuGraf-kattopaneelit. Kuva: Mikael Lindén


ItuString-kattosäteilijä tuotanto- ja logistiikkatiloihin

Vesikiertoinen ItuString-kattosäteilijä soveltuu kaikkiin 3-30 metriä korkeisiin tiloihin kuten tehtaisiin, varastohalleihin, kauppakeskuksiin ja urheiluhalleihin. Kattosäteilijä sopii erinomaisesti käytettäväksi myös kosteissa tiloissa ja jäähdytyskäytössä.

ItuString-kattosäteilijä on taloudellinen valinta sekä investointi- että käyttökustannuksiltaan. Säteilymenetelmää hyödyntävä järjestelmä lämmittää ilman sijasta ympäröiviä pintoja mahdollistaen alhaisemman lämpötilan oleskelumukavuuden kärsimättä. Suurissa halleissa ja teollisuuden tuotantotiloissa ItuString-kattosäteilyjärjestelmällä voidaan saavuttaa jopa 40 % energiansäästö verrattuna perinteisiin järjestelmiin.

Metsä Board Joutsenon tehtaiden lastaushalliin asennettiin ItuString-järjestelmä palvelemaan rekkalinjan sulana pitämisessä.


ItuFloor-lattialämmitys ja -viilennys palvelee vuoden ympäri

Kaikkiin lattiarakenteisiin ja kaikille lämmitysmuodoille sopiva ItuFloor on huoleton ja energiatehokas lämmitysratkaisu, joka lisää asumismukavuutta ja tarjoaa tasaisen lämmön jakautumisen koko tilaan.

Lattialämmitys suunnitellaan aina kohteen vaatimusten mukaisesti todellisiin lämpöhäviöihin perustuen, ja jokaiseen huoneeseen optimoidaan taloudellisesti ja tehokkaasti juuri oikea lämmitystehon tarve.

Kesäaikana ItuFloor-lattialämmitysjärjestelmää voidaan hyödyntää huoneistojen ylilämpenemisen ehkäisemiseen ja parantaa merkittävästi kesäajan asumismukavuutta huonekohtaisella, tasaisella ja vedottomalla viilennyksellä. Viilennys perustuu ilmanpuhalluksen sijaan suuriin lattiapinta-aloihin ja pieneen lämpötilaeroon huonelämpötilaan verrattuna.

Kaikille lattiarakenteille ja -pinnoille soveltuva ItuFloor voidaan asentaa sekä uudis- että saneerauskohteisiin.

Lue lisää Itulan tuotteista ja toteuttamista kohteista Itulan juuri uudistuneilta nettisivuilta:

www.itula.fi