20.3.2020

Kysy tutkijalta! – Uusien näkökulmien saaminen ei ole koskaan ollut tärkeämpää

Miten tehdä liiketoimintaa kestävästi ja silti tulosta tehden? Kuinka hoitaa asiakasyhteydet digitaalisesti? Miten käyttää työmatkustamisesta vapautuva aika järkevästi ja kenties lisätä tuotekehitystä tai uutta liiketoimintaa? Kysy tutkijalta!

Yritykset ja yhteisöt elävät nyt poikkeuksellista aikaa. Poikkeuksellinen tilanne herättää monia kysymyksiä. Nyt sinulla on mahdollisuus saada vastauksia kysymyksiin ja päästä vuoropuheluun alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa.

Greenreality Network järjestää toukokuun lopulla Kysy tutkijalta! -viikon. 25. – 29.5. järjestettävän tapahtuman ideana on tuoda Greenreality Networkin jäsenet ja LUT-yliopiston tutkijat yhteen. Tutkijan kanssa on mahdollista sopia tunnin mittainen vapaamuotoinen keskustelu tutkijan erikoisalaan ja omaan ongelmaasi liittyen.

Lisätietoa Kysy tutkijalta! -viikosta ja siihen osallistumisesta on tulossa lähiaikoina. Voit jo nyt ilmoittautua mukaan ottamalla yhteyttä LUT-yliopiston Nopeat tiimit -hankkeen projektipäällikkö Pia Adibeen, pia.adibe@lut.fi tai +358 50 537 0456.

LUT-yliopiston ja Lappeenrannan kaupungin Nopeat tiimit -hankkeen tarkoituksena on lisätä Greenreality-verkoston toiminnan kyvykkyyttä ja tuloksellisuutta lähentämällä nykyisiä toimijoita toisiinsa eri tavoin, mm. tutkija-yritys -akselilla sekä kouluttamalla ja tarjoamalla työkaluja kohtaamisiin erityisesti digitaalisesti. Hankkeen päärahoitus tulee Euroopan aluekehitysrahastolta.

Kysy tutkijalta! -viikkoa esitellään 14.5. Greenreality Networkin verkostotilaisuudessa.

Voit jo ilmoittautua mukaan: Pia Adibe, pia.adibe@lut.fi tai +358 50 537 0456.

Lisätietoa 25. – 29.5.2020 järjestettävästä Kysy tutkijalta! -viikosta ja siihen osallistumisesta julkaistaan lähiaikoina.

Voit jo ilmoittautua mukaan: Pia Adibe, pia.adibe@lut.fi tai +358 50 537 0456.