19.5.2020

Kysy tutkijalta! -viikko 25.5.-29.5.2020 – Varaa oma aikasi nyt

Tutkijat tarjoavat osaamistaan käyttöösi Kysy tutkijalta! -viikolla 25.-29.5.2020

Pohditko miten toimia asiakkaiden ja kumppanien kanssa luottamusta herättäen? Suunnitteletko uutta bisnestä tai liiketoiminnan digitalisoimista? Mietityttääkö kuinka kansainvälistyä? Kysyttävää ympäristövaikutusten elinkaariarvioinnista? Kysy tutkijalta!

LUT-yliopiston tutkijat tarjoavat osaamistaan Greenreality-verkoston jäsenille tunnin ilmaisen keskustelun muodossa Kysy tutkijalta! -viikolla 25.-29.5.2020. Varaa oma aikasi nyt.

MISTÄ ON KYSE?

Lappeenrannan kaupungilla ja LUT-yliopistolla on käynnissä Nopeat tiimit –yhteishanke, jossa kokeilemme ja kehitämme yhteiskehittämisen työkaluja edistääksemme Greenreality-verkoston toimijoiden yhteistyötä ilmastonmuutoksen torjunnan ja alueen kehityksen vauhdittamiseksi.

Kysy tutkijalta! -viikolla 25.-29.5.2020 tutkijat LUT-yliopiston eri kampuksilta Lappeenrannasta, Lahdesta, Mikkelistä - ja jopa Kaliforniasta asti - tarjoavat osaamistaan käyttöösi ilmaiseksi tunnin ajan. Monipuolinen joukko ympäristöteknologian kehittämisen, kestävän kehityksen, sähkömarkkinoiden ja liiketoiminnan huippuasiantuntijoita professoreista nuoriin tutkijoihin, niin Suomesta kuin ulkomailta on lupautunut keskustelukumppaneiksi ja sparraamaan yrityksiä.

Tutkijoiden osaamisalueet ja soittoajat nähtävissä ja varattavissa sivulta: https://www.greenreality.fi/kysy-tutkijalta-viikko

LISÄINFOA

Kampanjalla haluamme tarjota apua koronatilanteen vaivaamille yrityksille ja samalla testaamme, voisiko kampanja soveltua mahdollisesti toistuvaksi palveluksi. Keskustelut käydään Mesensei Oy:n kehitteillä olevassa Unified Science -puhelinsovelluksessa, jossa voidaan hoitaa kaikki soittoa koskeva yhteydenpito. Kirsimarja Blomqvist on osallistunut Teollisuuden digitaaliset murrokset konsortion kanssa kahteen Kysy tutkijalta –kierrokseen ja hänen kokemuksensa ovat olleet hyvin positiivisia niin tutkijan kuin asiakkaan näkökulmista. Kirsimarja pitää käymiään Kysy tutkijalta -keskusteluja mainiona keinona luoda uusia verkostokontakteja. Lue lisää aiemmista kampanjoista. Antoisia keskusteluja!

Lisätietoa:
Pia Adibe, Nopeat tiimit -hankkeen projektipäällikkö
pia.adibe(at)lut.fi
+358 50 537 0456

Kysy tutkijalta -viikko järjestetään Nopeat tiimit -hankkeen puitteissa. Hanketta toteuttavat Lappeenrannan kaupunki ja LUT-yliopisto, ja sen päärahoitus tulee Euroopan aluekehitysrahastolta.

Tutkijoiden osaamisalueet ja soittoajat nähtävissä ja varattavissa sivulta: https://www.greenreality.fi/kysy-tutkijalta-viikko

Lisätietoa:
Pia Adibe
Nopeat tiimit -hankkeen projektipäällikkö
pia.adibe(at)lut.fi
+358 50 537 0456