El'Si

Materiaalitehokkuuden kautta ekologisemmaksi lounaskahvilaksi

El’Si on lounaskahvila Lappeenrannan Lauritsalassa. El’Si tarjoaa lounas- ja catering-palvelut, sekä suunnittelee, valmistaa ja tarjoilee juhlien ateriat omissa tai yrityksen tiloissa. El’Si valmistaa myös noudettavaa tilausruokaa ja leivonnaisia.

Greenreality-kumppanina El’Sin tavoitteena on kierrättää pakkausmateriaalinsa ja käyttää pakkaamisessa palautuspakkauksia. El’Si aikoo myös vähentää sähkönkulutustaan siirtymällä LED-valaisimiin ja käyttämällä paikallisvalastusta vain tarvittaessa. Yritys tavoittelee materiaalien ja raaka-aineiden käytön tehostamista lisäämällä kuljetusten tehokkuutta, minimoimalla ruokahävikkiä ja käyttämällä kaikki hankitut aineet mahdollisimman tehokkaasti loppuun.

Tehokkaampia ajoreittejä ja vähemmän ajoneuvoja

Lounaskahvila El’Sissä on noin neljän kuukauden kumppanuuden aikana edistetty yrityksen ympäristöystävällisyyttä Greenreality-tavoitteiden mukaisesti. El’Sissä on siirrytty energiatehokkaampaan LED-valaistukseen, ajoreittejä on suunniteltu tehokkaammiksi, ajoneuvojen määrää on vähennetty ja toimistopaperin määrää on pienennetty sähköisten järjestelmien avulla noin 30 prosenttia.