Hotelli-ravintola Kägöne

Hotelli-ravintola Kägöne

Greenreality-kumppanimme hotelli-ravintola Kägöne on levähdyspaikka valtatie 6:n varrella Parikkalassa.

Hotelli ja ravintola sijaitsevat 1980-luvun lopulla rakennetussa karjalaistyylisessä hirsilinnassa pienen lammen rannalla. Perheyrityksessä panostetaan lämpimään palveluun, itsetehtyihin leivonnaisiin, maistuvaan kotiruokaan sekä matkailijoiden tarpeisiin sopivaan majoitukseen.

Kägösessä ympäristöystävällisyyttä pohditaan huolella ja se huomioidaan yrityksen toiminnassa. Ravintolassa käytetään mahdollisimman paljon lähellä tuotettua ruokaa, kuten vihanneksia, kananmunia ja lihaa. Vedenkulutusta vähennetään muun muassa huomioimalla kulutus sekä hankinnoissa että henkilökunnan perehdyttämisessä.

Sitoumuksemme

Greenreality-kumppanina Kägöne sitoutuu parantamaan energiatehokkuutta ilmalämpöpumppujen ja led-valaisimien asentamisella. Arkusjärven rannalla sijaitsevat huvilat lämpenevät ilmalämpöpumpuilla ja hotelli-ravintola lämpenee puolestaan fossiilivapaasti pelleteillä. Kägöne sitoutuu myös selvittämään hiilijalanjälkensä päästölaskennalla. Hotelli-ravintolassa lajitellaan jätteet, eikä muovisia kertakäyttötuotteita käytetä ollenkaan. Myös pesuaineiden annosteluun kiinnitetään Kägösessä erityistä huomiota.