Karelia Lines tarjoaa rentouttavia risteilyjä Saimaalla avaralla ja valoisalla sisävesialuksellaan M/S Camillalla. 350-paikkaiselta laivalta löytyy 180-paikkainen á la carte ravintola, näköalabaari sekä suuri aurinkokansi.
Greenreality-kumppanina Karelia Lines aikoo vähentää biojätteen määrää ja panostaa muovijätteen tarkempaan erittelyyn. Karelia-Lines on myös sitoutunut kierrättämään käyttökelpoisia tavaroita järjestämällä henkilökunnalle kirpputorin. Lisäksi Karelia-Lines osallistuu energian ja veden säästöön liittyviin koulutuksiin. Polttoaineen kulutus laitetaan seurantaan, ja koulutetaan tarvittaessa henkilökuntaa taloudellisempaan ajotapaan.
Karelia Lines on toteuttanut Greenreality-kumppanuutensa aikana monia ympäristöä säästäviä tekoja. Sitoumuksen myötä yrityksen biojätteen määrää on onnistuttu vähentämään ja muovin tarkempaan erittelyyn on panostettu. Ruokahävikkiä on torjuttu myös ottamalla asia huomioon ruokalistojen suunnittelussa. Henkilökunnalle on järjestetty kirpputori käyttökelpoisten tavaroiden kierrättämiseksi.
Vielä toteuttamatta oleva tavoite osallistumisesta energian ja veden säästämiseen liittyviin koulutuksiin on näillä näkymin toteutumassa syksyllä. Tavoitteiden lisäksi Karelia Lines on vähentänyt energiankulutusta siirtymällä energiatehokkaampiin lamppuihin.
Vuoden tullessa täyteen Karelia Linesin tavoitteet ovat pääsääntöisesti täyttyneet. Biojätteen määrää seurataan aktiivisesti ja sitä pyritään vähentämään. Seuranta on vielä kesken, mutta silmämääräisten havaintojen perusteella ruokaa ei mene paljoakaan roskiin. Kirpputoreja on järjestetty kaksi ja molemmat onnistuivat hyvin. Ajoneuvojen polttoaineen kulutukselle on myös järjestetty seuranta. Tavoitteiden lisäksi myös muiden jätejakeiden määrää on pyritty vähentämään ja yrityksen valaisimia on pyritty vaihtamaan LED-valaistukseen.
Karelia Lines lähtee edellisten tavoitteiden jatkamisen lisäksi uuteen kauteen Greenreality-kumppanina myös uusilla tavoitteilla. Erityisesti ruokahävikkiä pyritään vähentämään esimerkiksi myymällä halvemmalla ruokaa, joka uhkaa joutua hävikkiin. Lajittelupisteille laaditaan selkeät ja näkyvät ohjeet lajittelun tehokkuuden parantamiseksi. Lisäksi aloitetaan yrityksen hiilidioksidipäästöjen seuranta Y-HIILARI -ohjelman avulla.