My Bakery Cafe

My bakery on uuden ajan Mummola ajassa, arjessa ja juhlassa. Kahvila-ravintolassa tarjotaan raikkaita, rehellisiä ja rennon tyylikkäitä makuelämyksiä mausteena ripaus retroa. My Bakeryn löydät Kauppatorin laidalta Lappeenrannasta.

Ympäristöä ja ilmastoa suojelevina tavoitteina My Bakerylla on:

  • Parantaa yrityksen jätteiden lajittelua aloittamalla jäterasvojen kierrättäminen, tarkentamalla lasin, metallin ja muovin lajittelua sekä kouluttamalla henkilökuntaa lajittelussa.
  • Ottaa käyttöön ja kehittää uusia menetelmiä ja innovaatioita tuotannon raaka-aineiden ja pakkausten uusiokäytössä.
  • Pyrkiä lisäämään kasviruoan suosiota tarjoamalla kasvisruokavaihtoehtoa päivittäin ja nostamalla se ruokalistalla aina ensimmäiseksi vaihtoehdoksi.
  • Aloittaa ruokahävikin aktiivinen seuranta

”Kumppanuuden aikana olemme onnistuneet parantamaan ennestään jo hyvällä mallilla olevaa jätteiden lajittelua ja kierrätystä. Olemme lisänneet asiakkaille mahdollisuuden vähentää kertakäyttötuotteiden kulutusta, joten käytössämme on myös pantilliset, uudelleen käytettävät takeaway- astiat. Lisäksi ympäristöasiat meillä näkyvät pieninä asioina ja ajatuksina päivittäisessä toiminnassa. Esimerkiksi mahdollisuuksien mukaan ostamme raaka-aineet paikallisilta tuottajilta mm. kesäaikaan torilta.” -Piia Koli, My Bakery Cafe