Näkövisio

Aidosti kotimainen optikkoliike

Näkövisio on aidosti kotimainen optikkoliike Valtakadulla Lappeenrannan keskustassa. Näkövisiolta löydät kattavan valikoiman merkkikehyksiä, ympäristöystävällisesti tuotetut Piiloset-linssit sekä silmien hyvinvointiin ja terveyteen liittyvät tuotteet. Ammattitaitoinen henkilökunta auttaa löytämään tyyliisi ja käyttötarkoitukseen sopivat tuotteet.

Näkövisio sitoutuu Greenreality-kumppanina vähentämään toimistopaperin määrää siirtymällä sähköiseen laskutukseen. Asiakkaille ja kumppaneille viestitään aktiivisesti ympäristöasioista ja -teoista. Lisäksi Näkövisiossa keskitytään siivoustyössä ympäristöystävällisempiin menetelmiin ja siivousaineisiin.

Ekologisempia tuotevaihtoehtoja

Näkövisio on vuoden 2021 alkuun mennessä päässyt hyvään vauhtiin Greenreality-kumppanuuteen liittyvien tavoitteiden toteuttamisessa. Sähköisen laskutuksen kautta paperin määrä on vähentynyt merkittävästi, vaikka kaikesta paperista ei täysin eroon pääsekään. Asiakkaille on myös viestitty aktiivisesti ympäristöasioista ja ympäristöystävällisemmistä tuotteista. Siivoustyössä on käytetty pääasiallisesti lakaisemista ja vedellä pyyhkimistä, jolloin vältetään ylimääräistä sähkön- ja vedenkulutusta. Tietysti desinfiointiaineita ja pesuaineita käytetään edelleen tarpeellisissa kohteissa turvallisuus edellä.

Tavoitteiden lisäksi Näkövisio edistää ympäristöasioita yrityksessään esimerkiksi tarjoamalla ympäristöystävällisempiä ja kotimaisia vaihtoehtoja tuotteissaan. Lisäksi kehysten desinfioinnissa on korvattu mekaanista ja kemiallista puhdistusta UV- sterilisointi laitteella, jolloin säästyy sekä paperia että desinfiointiaineita. Myös tilausten kuljetusten aiheuttamia päästöjä on vähennetty niputtamalla pienempiä tilauksia suuremmiksi.