Taksi Alpakka Oy

Taksipalveluja tarjoava perheyritys Lappeenrannassa

Liittynyt kumppaniksi: 17.9.2020
Tavoitteet 17.9.2020 -:
- Viestitään aktiivisesti asiakkaille yritykselle ajankohtaisista ympäristökysymyksistä ja -teoista. 
- Järjestetään henkilökunnalle säännöllisesti koulutusta ympäristöasioista 
- Ajoneuvoja hankittaessa valitaan ympäristöystävällisempi vaihtoehto ja edellytetään ajoneuvoille ympäristöystävällisempi polttoainevaihtoehto. 
Taksi Alpakka Oy

Ympäristöystävällisempää taksipalvelua

Taksi Alpakka Oy on taksipalveluja tarjoava perheyritys Lappeenrannassa. Taksi Alpakka on palvellut jo vuodesta 1992 Etelä-Karjalassa. Osaavan henkilöstön ansiosta asiakkaita voidaan palvella laadukkaasti ja yksilöllisesti. Taksi Alpakka tarjoaa kyydit koko Suomeen ja Venäjälle sekä vakiotaksiasiakkaille Kela-kyydit ja Eksoten VPL- ja SHL-kyydit. Yritys käyttää mustia Mercedes-Benz E-sarjan autoja, joista yksi on lataushybridi.

Greenreality-kumppanina Taksi Alpakassa sitoudutaan viestimään aktiivisesti asiakkaille yrityksen ajankohtaisista ympäristökysymyksistä ja -teoista. Henkilökunnalle järjestetään säännöllisesti koulutusta ympäristöasioista, kuten taloudellisesta ajotavasta. Lisäksi Taksi Alpakassa ajoneuvoja hankittaessa valitaan ympäristöystävällinen vaihtoehto ja edellytetään ajoneuvoille ympäristöystävällisempi polttoainevaihtoehto.

Tarkkaa suunnittelua ympäristöä ajatellen

Taksi Alpakka on lähtenyt selättämään tavoitteitaan hyvällä asenteella. Asiakkaille ympäristökysymyksistä ja -teoista viestimisen saralla on vielä kehitettävää, mutta muutoin viestintä on ollut mallikasta. Greenreality -kumppanuutta on mainostettu sekä somessa, nettisivuilla että autoista löytyvillä tarroilla. Autokannan kehittäminen ympäristöystävällisemmäksi on haastavaa päivitystarpeen puutteen takia. Koska hankintoja ei näy lähitulevaisuudessa, Taksi Alpakka on lähtenyt edistämään tavoitetta laskelmien ja tarkan suunnittelun avulla. Tulevaisuutta ajatellen esimerkiksi hybrideihin siirtymiseen on perehdytty tarkasti.

Taksi Alpakalla tavoite ympäristöasioiden koulutuksesta on ollut vahvasti tapetilla. Yrityksessä on pidetty koulutusta henkilökunnalle mm. kierrättämiseen liittyen. Tavoitteena on pitää koulutuksia asioista, joihin oma osaaminen riittää. Tämän lisäksi yritykselle on tulossa kesän aikana koulutusta joko taksiliiton tai muun tahon kautta. Koulutuksien aiheina ovat esimerkiksi taloudellinen ajotapa. Taksi Alpakka on etenemässä hyvää tahtia kohti ympäristöystävällisempiä ajomatkoja.