3.4.2023

Joutsenon Opisto järjestää Kestävyys osana elämäämme -seminaarin 27.4.2023

Aika: 27.4.2023 klo 9.30–14
Paikka: Joutsenon Opiston auditorio, Pöyhiänniementie 2b, Joutseno
Ilmoittautuminen: www.joutsenonopisto.fi (Ilmoittautuminen on auki 18.4. saakka tai niin kauan kuin tilaa riittää!)

Joutsenon Opisto järjestää jo toistamiseen kestävä kehitys -teemaisen seminaarin. Edellinen seminaarimme järjestettiin keväällä 2022 ja se oli kävijämäärän ja puheenvuorojen osalta menestys.

Seminaarin aamupäivän osuus koostuu paneelikeskustelusta, jossa pääsemme kuulemaan kestävän kehityksen eri osa-alueiden asiantuntijoita. Paneelikeskustelussa keskitytään energiaan, talouteen ja kestäviin ruokavalintoihin sekä niiden välisiin yhteyksiin.

Seminaarin iltapäivän key note -puhujaksi olemme saaneet Suomen ilmastopaneelin puheenjohtajan Markku Ollikaisen. Ollikaisen puheenvuorossa käsitellään yhteiskunnan eri toimijoiden vaikutusta luontoon ja ympäristön monimuotoisuuteen.

Lisäksi Joutsenon Opisto tarjoaa seminaarin yleisölle teeman mukaisesti vegaanisen lounaan sekä kahvit.

Seminaari on kaikille avoin ja maksuton tapahtuma. Tapahtumaan osallistuminen vaatii kuitenkin ennakkoilmoittautumisen tarjoilujen järjestämisen ja tilan yleisökapasiteetin vuoksi.

Tervetuloa!

Joutsenon Opisto on Etelä-Karjalassa toimivan energia- ja ympäristöalan verkoston Greenreality Networkin jäsen. Lue lisää Joutsenon Opistosta verkoston sivuilta: Joutsenon Opisto - Greenreality