12.4.2021

Pietarin kansainvälisessä kiertotalousfoorumissa mukana tunnettuja suomalaispuhujia 22.4.2021

Baltic Circular Economy Forumissa keskustellaan kiertotaloudesta ja kestävästä kehityksestä sekä cleantech-ratkaisuista. Lappeenrannan kaupunki on mukana järjestämässä Pietarissa pidettävää hybriditapahtumaa, eli siihen voi osallistua paikan päällä tai etäyhteyksin.

Projekti-insinööri Matti Pylkkö Lappeenrannan kaupungilta kertoo, että foorumi järjestetään yhdessä Pietarin ja Lahden kaupunkien kanssa. Lappeenranta ja yksi sen monista meneillään olevista vihreistä hankkeista – LALAPETE – osallistuu Pietarin "LENPOLIGRAPHMASH"-teknologiapuistossa pidettävään tapahtumaan. Se on mukana suunnittelemassa teknologiapuiston Finlandia-salissa 22.4. klo 12 alkavan ”Kiertotalouden parhaat käytännöt, opetukset ja sovellukset” -osuuden suunnitteluun.

- Sinne on saatu todella hyviä puhujia Suomen kestävän kehityksen huipulta, Pylkkö kiittelee.

- Lappeenrannan kaupungin kehitysjohtaja Markku Heinonen esittelee, kuinka kaupungit ja yritykset toimivat vihreiden innovaatioiden moottoreina. LUT-yliopiston puheenvuoron käyttää apulaisprofessori Jarkko Levänen.

Baltic Circular Economy Forum on tarkoitettu yrityksille, asiantuntijoille sekä päätöksentekijöille ja se tarjoaa heille keskustelualustan, jolla voidaan jakaa niitä strategioita, työkaluja ja parhaita käytäntöjä, joilla tuotteet ja palvelut saadaan muutettua lineaarisista kiertotaloutta tukeviksi ratkaisuiksi.

Lisää tapahtumasta: http://www.bcef.info/

Lisätiedot:

Projekti-insinööri Matti Pylkkö, Lappeenrannan kaupunki, Greenreality -palvelut

P. +358 40 759 6692, matti.pylkko(at)lappeenranta.fi