5.6.2022

Sähköisen liikenteen edistäjä Easy EV Laturi

Easy EV Laturi on Teison EV -latausratkaisujen virallinen jälleenmyyjä Suomessa.

Yhteiskuntavastuullisenaa teknologiapohjaisena yrityksenä Teison on sitoutunut edistämään puhtaan energian käyttöä maailmassa, erityisesti Euroopassa.

Vuonna 2022 Teison on julkaissut sarjan uusia latausratkaisumalleja uusimmilla ominaisuuksilla. TEISONin älykkään pilvialustan ja älylaturin avulla yritys auttaa kumppaneitaan rakentamaan älykkäitä ympäri maailmaa latausasemia, joiden edistyneisiin toimintoihin kuuluvat älykäs lataus, operatiivinen tiedonhallinta, käyttäjien ja tapahtumien hallinta, dynaamisen kuormituksen tasapainotus, vian diagnosointi etänä ja online-laiteohjelmisto sekä päivitykset. Tuotteita pystyy käyttämään ilmaisen matkapuhelinsovelluksen kautta, ja ne on suunniteltu yhteensopiviksi kehittyneen OCPP-hallintajärjestelmän kanssa.

7–22 kW:n joustavien AC-latauslaitteiden rinnalle Teison julkaisi toukokuussa 2022 myös DC-superlatausasemasarjan.

Teison panostaa sähköajoneuvojen latausratkaisujen tutkimiseen ja kehittämiseen kiinteässä yhteistyössä operaattoreiden, kehittäjäasentajien ja jälleenmyyjien kanssa ympäri maailmaa, ja nopeuttaa sähköajoneuvojen maailmanlaajuista käyttöönottoa edistämällä sähköautojen latausinfrastruktuurin rakentamista sekä yksityisellä että julkisella tasolla.

Lue lisää Teisonin kotisivuilta: www.teison.com ja www.teison.fi