17.12.2018

Yliopisto yritysten kumppanina

Yliopisto yritysten kumppanina

Hämeen ELY-keskuksen rahoittamassa LUT boostia alueen pk-yrityksille –hankkeessa on parannettu yliopiston tunnettavuutta pk-yritysten yhteistyökumppanina. Hankkeen aikana on tuotettu pk-yrityksille palvelukokonaisuudet, joiden sisällöt perustuvat LUT:n laaja-alaiseen tutkimukseen.

LUT tarjoaa apua ja asiantuntemusta yritysten kohtaamien suurten tai pienempien ongelmien ratkaisuun. Yhteistyötä tehdään kaikenkokoisten yritysten kanssa esimerkiksi julkisesti rahoitetuissa tutkimushankkeissa, tilaustutkimuksen muodossa tai opinnäytetöissä.

Hankkeen aikana on alettu kehittää palveluille uudenlaista esitystapaa, joka julkaistaan myös LUTin sivuilla viikon 51 aikana. Alla olevan linkin kautta pääset tutustumaan tarkemmin kampusalueelle sijoittuviin tutkimuslähtöisiin palveluihimme. LUT tarjoaa esimerkiksi 3D-tulostuspalveluita, pakkaustekniikan suljenta- ja konvertointitutkimuksia sekä energiatekniikan virtauksen analysointipalveluita. Myös LUT Laser ja teräsrakenteet ovat esillä uudella alustalla. Jos kiinnostuit yhteistyöstä, voit ottaa yhteyttä palveluesittelyiden yhteydestä löytyviin yhteyshenkilöihin.

https://view.genial.ly/5b33473c6071b83a81a4ff30/palvelut-pk-yrityksille

Alusta on vielä kehitysvaiheessa ja keräämme sinne koko ajan lisää LUTin tutkimukseen perustuvia palveluita. Tarjoamme alustalla mainittujen palveluiden lisäksi myös muita yhteistyömahdollisuuksia osaamisaloiltamme. Löydät LUTista asiantuntijoita kauppatieteiden, energia-, kone-, ympäristö-, kemian- tieto- ja sähkötekniikan sekä tuotantotalouden osaamisalueilta. Meiltä voi löytyä ratkaisu yrityksessä kohdattuun ongelmaan!