Danfoss Editron

Sähköistämisen vallankumous on täällä

DANFOSS EDITRON ON ERIKOISTUNUT OFF-HIGHWAY, ON-HIGHWAY JA MERITEOLLISUUDEN MARKKINOILLE TARKOITETTUIHIN HYBRIDI JA TÄYSSÄHKÖISIIN VOIMANSIIRTOJÄRJESTELMIIN.

Osana Danfoss-konsernia, Editron kehittää ja valmistaa tehokkaita voimansiirtojärjestelmiä raskaan kaluston ajoneuvoihin, työkoneisiin ja merialuksiin. Voimansiirtojärjestelmät perustuvat Editronin omaan ainutlaatuiseen synkroniseen reluktanssiavusteiseen kestomagneettiteknologiaan. Danfoss Editronin järjestelmät tarjoavat markkinajohtajan tehokkuutta ja sopivat hybridi ja täyssähköisiin sovelluksiin, joiden teho on 30 kW – 2,000 kW.

Danfoss EDITRON on yhtiön kehittämä kokonainen sähköinen voimansiirtojärjestelmä. Järjestelmää hallitaan tehokkaalla ohjelmistolla, joka optimoi jokaisen yksittäisen komponentin täyssähköisessä tai hybridi voimansiirtojärjestelmässä. Tämä mahdollistaa sen, että tehoja voidaan jakaa paljon älykkäämmin, niin että loppukäyttäjä saa parhaan mahdollisen hyödyn.

Danfoss Editron toimii maailmanlaajuisesti, ja sillä on toimipisteitä Suomessa, Tanskassa, Kiinassa, Yhdysvalloissa, sekä viimeisimpänä lisänä Edinburgissa, Iso-Britanniassa. Editron on koonnut palkitun tiimin kehittämään teknologioita, joiden avulla huomisen maailma voi tehdä enemmän vähemmällä.

DANFOSS EDITRON