Easy EV Laturi

Sähköisen liikenteen rakentaja

PARHAAT RATKAISUT TUOTTEISTETAAN JA KAUPALLISTETAAN

Easy EV Laturi edistää vähähiilistä elämäntapaa tuomalla kaikkiin sähköajoneuvoihin sopivat latausratkaisut ja -palvelut sekä yritysten että kuluttajien saataville. Yhtiö on kiinalaisten Teison EV Charging -tuotteiden virallinen jälleenmyyjä Suomessa.

– Haluamme tarjota parhaat sähköautojen lataustuotteet Suomen markkinoille ja tehdä Teisonista ykkösvalinnan sähköautojen käyttäjille Suomessa, sanoo yhtiön toimitusjohtaja Xing Shi.

Yrityksen tuotevalikoimaan kuuluvat kannettavat laturit, latauskaapelit, seinälaatikot sekä kattavat sähköautojen latausasemat. Alueelliset kumppanit eri puolilla Suomea auttavat asiakkaita löytämään jokaiseen tarpeeseen sopivat tuotteet sekä palvelut.

Yritys laajentaa myyntiverkostoaan nopeasti sekä kestävästi myös muissa Pohjoismaissa kasvaakseen Teisonin tuotteiden skandinaaviseksi jakelukeskukseksi. Tarkoituksena on rakentaa Pohjoismaihin kattava sähköisen liikenteen latausinfrastruktuuri ja näin nopeuttaa kuluttajien sekä julkisen sektorin siirtymistä sähköiseen liikenteeseen.

– Sähköajoneuvojen suosio on erittäin tärkeä askel kohti hiilineutraalia tulevaisuutta globaalissa mittakaavassa. Parantamalla ja laajentamalla latausinfrastruktuuria voimme vaikuttaa suoraan ihmisten ajattelumalleihin sekä kulutuskäyttäytymiseen.

Emoyhtiö Teison investoi latausteknologian tutkimukseen ja kehitykseen jatkuvasti ja panostaa korkeaan laadunvalvontaan, turvallisuuteen sekä räätälöityyn palveluun.

– Alan johtava suunnittelu, tuotanto ja laadunvalvonta takaavat, että tuotteemme edustavat uusinta tekniikkaa, ovat vakaita ja helppokäyttöisiä sekä kohtuuhintaisia, sanoo Xing Shi.

Teison on erikoistunut kattavien EV-latausratkaisujen kehittämiseen. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Yangzhoussa Kiinassa, ja sillä on toimintaa yli 40 maassa Euroopassa, Pohjois-Amerikassa, Aasiassa ja Oseaniassa. Easy EV Laturi on Teisonin virallinen jälleenmyyjä Suomessa.

Easy EV Laturi