7.8.2023

Greenreality Networkin kehittämispäällikkö Noora Hakkarainen aloitti 1.8.

Greenreality Networkin tiimi sai täydennystä 1.8., kun paljasjalkainen lappeenrantalainen Noora Hakkarainen palasi kotikulmilleen, ja lapsuudenkotiinsa, uuden työnkuvan myötä.

Ennen nykyistä pestiä Hakkarainen on työskennellyt lähinnä korporaatiomaailmassa, rakentaen kansainvälisiä kumppaniverkostoja sekä kehittäen eri toimialoille digitaalisia palveluja.


Hakkaraisella on hyvin monipuolinen, ihmisläheinen opiskelutausta: yhteiskuntatieteiden kandidaatintutkinnon hän sai Joensuun yliopistosta, josta hän siirtyi maisteriopintoihin LUT-yliopistoon, jossa hänen pääaineensa oli johtaminen ja organisaatiot. Sivuaineekseen Hakkarainen valitsi kansainvälisen markkinoinnin.


Laajan ammatillisen verkoston omaavana ja "joka paikan pörrääjänä" Hakkarainen aikoo aktivoida sekä kansainvälistää Greenreality Networkin yritysverkostoa. Työtehtäviin kuuluu myös kansainvälisen rahoituksen kerääminen Greenreality Networkille sekä sen toimijoille mukaan lukien kunnat, LUT-yliopisto ja LAB-ammattikorkeakoulu.


- Periaatteessa olen ottamassa kokonaiskoppia koko verkostosta, Hakkarainen toteaa.
Hakkarainen on kotoisin Lappeenrannan alueelta, mutta lähtenyt työskentelemään Helsinkiin 2009, ja monen mutkan kautta löytänyt itsensä Dülmenista, Saksasta, jossa hän on pääsääntöisesti asunut vuodesta 2016 lähtien.


Dülmen tietopläjäys: Kaupunki on tunnettu villihevosistaan sekä laajasta pyörätieverkostostaan!


Hakkarainen työskentelee hybridimallilla Lappeenrannan ja Dülmenin välillä. Hän tulee säännöllisesti käymään Lappeenrannassa verkostotapahtumissa.
Hakkaraisen to-do listan kärjessä on mm. tiimiin, erinäisiin hankkeisiin sekä verkoston jäseniin tutustuminen.


- Syksyn tärkein fokus on saada verkosto kokoon ja uusi strategia naulattua yhdessä ohjausryhmän kanssa.


Hakkarainen on nyt palannut takaisin kotikulmilleen, ja asustelee kesän vanhempiensa kanssa lapsuudenkodissaan.


- Erityisesti kiinnostuin työstä, sillä työ on niin monipuolista sekä vauhdikasta. Odotan myös sidosryhmien kanssa työskentelyä, sillä koen, että siihen minulla on vahvuuksia.


- Olen seurannut Lappeenrannassa tapahtuvaa kehitystä, ja haluan olla osa sitä sekä tulevaisuuden Lappeenrantaa.
Vapaa-ajallaan Hakkarainen harrastaa erilaisia liikuntalajeja. Noora nauttii kokkaamisesta sekä brienpaimenkoiransa, Dinon kanssa lenkkeilystä.

Noora Hakkarainen, Greenreality Network, kehittämispäällikkö.

noora.hakkarainen@lappeenranta.fi

+358403563142