15.12.2022

LCA Consulting on nyt Etteplan

Greenreality Networkin jäsenyritys LCA Consulting on nyt Etteplan!

Osana Etteplania pystymme tavoittamaan laajemman joukon asiakkaita ja toteuttamaan entistä monipuolisempia projekteja. Näin myös meidän työmme vaikuttavuus vihreän siirtymän edistämiseksi on aiempaa laajempi.

”LCA Consultingin kestävää kehitystä edistävä osaaminen on merkittävä lisä Etteplanin vastuullisuustarinaan ja palvelutarjoomaan. Yrityskaupan myötä pystymme auttamaan yrityksiä määrittämään oman toimintansa, tuotantonsa ja tuotteidensa elinkaaren hiilijalanjäljen. Konkreettisesti tämä lisää ja täydentää merkittävästi Etteplanin suunnittelupalveluiden ja suunnittelutyön mahdollisuuksia auttaa yrityksiä toteuttamaan vihreää siirtymää ja saavuttamaan vastuullisuustavoitteensa”, Juha Näkki, Etteplan Oyj:n toimitusjohtaja sanoo.

Tutustu Etteplanin kestävän kehityksen ratkaisuihin: https://www.etteplan.com/fi/ratkaisut/kestava-kehitys

Suomessa Etteplanin palveluksessa on yli 2 000 eri alojen asiantuntijaa. Vuonna 2021 Etteplanin liikevaihto oli 300,1 miljoonaa euroa. Yhtiön palveluksessa on yli 3 800 asiantuntijaa Suomessa, Ruotsissa, Alankomaissa, Saksassa, Puolassa, Tanskassa ja Kiinassa. Etteplan on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä tunnuksella ETTE.

www.etteplan.com