1.11.2021

Flowrox Oy:n uusi nimi on Roxia Oy

Roxian tiedote 1.11.2021

Heinäkuussa 2021 ilmoitimme Flowroxin venttiili- ja pumppuliiketoimintojen myynnistä Nelekselle. Nyt tämä kauppa on saatu onnistuneesti päätökseen. Flowroxin vedenpoisto-, teollisuusautomaatio- ja ympäristöteknologiat sekä niihin liittyvä asiakastuki jatkavat uudella nimellä ja tuotemerkillä: Roxia.

– Viime vuosina toimintamme on laajentunut monilla alueilla tuotekehityksen ja yritysostojen kautta. Nyt oli aika keskittyä. Tämän liiketoimintakaupan avulla voimme kehittää jäljellä jääviä liiketoimintoja seuraavalle tasolle, Roxian toimitusjohtaja Jukka Koskela kertoo.

Performance — driven by people

Roxian tarkoituksena on osaamisen ja parhaiden teknologioiden yhdistäminen asiakkaidemme käyttöön. Sujuva asiakaspalvelu on meille erityisen tärkeää. Yhdessä toimimalla tarjoamme kokonaisvaltaisia ratkaisuja ja autamme yrityksiä parantamaan suorituskykyään.

Roxia toimittaa korkeatasoisia vedenpoisto-, teollisuusautomaatio- ja ympäristöteknologioita. Kaivos-, mineraali-, metallurgia-, kemian-, elintarvike- ja lääketeollisuuksiin erikoistuneet osaajamme tuottavat parhaat ratkaisut kuhunkin asiakastarpeeseen.

Olemme perheyritys ja pääkonttorimme on Lappeenrannassa. Meillä on tytäryhtiöt Australiassa, Chilessä, Kiinassa, Suomessa, Saksassa, Perussa, Venäjällä, Etelä-Afrikassa, Ruotsissa ja Yhdysvalloissa, sekä kattava maailmanlaajuinen edustajaverkosto.

Lisätietoja:

Jukka Koskela, Toimitusjohtaja, Roxia +358 40 502 9100, jukka.koskela@roxia.com

www.roxia.com

Roxia on Greenreality Networkin jäsen. Lue lisää verkostosta: https://www.greenreality.fi/network