24.10.2016

Itula keskittää toimintaansa entistä vahvemmin Etelä-Karjalaan

Itula keskittää toimintaansa entistä vahvemmin Etelä-Karjalaan

Itula Oy:n toiminnot keskittyivät syyskuun alusta alkaen entistä vahvemmin Etelä-Karjalaan, Ruokolahden Puntalaan. Itulan tuotantotilat Ruokolahdella ovat olleet toiminnassa jo kahden vuoden ajan, nyt yrityksen toiminnot on koottu entistä vahvemmin saman katon alle, kun myös varastointi, hallinto ja myynti siirtyvät samaan toimipisteeseen. Syyskuun alusta alkaen Puntalassa työskentelee lähes 20 henkilöä. Puntala toimii jatkossa Itulan myynnin tukikohtana, josta käsin myyjämme palvelevat asiakkaita ympäri Suomen. Pääkaupunkiseudun asiakkaita palvelee lisäksi edelleen Vantaalla sijaitseva myyntikonttori.

Yrittäjä Jukka Itkonen kertoo, että jatkossa Itula tarjoaa asiakkailleen entistä parempaa ja kokonaisvaltaisempaa palvelua, toiminnan keskittäminen yhteen toimipisteeseen tuo monia etuja, jotka näkyvät myös rahanarvoisina etuina asiakkaillemme. Puntala sijaitsee logistisesti erittäin hyvien yhteyksien päässä, aivan kuutostien tuntumassa. Tuotannon, varastoinnin ja myynnin toimintojen sijoittaminen saman katon alle pienentää logistiikkakustannuksia valmistuksesta rakennuspaikalle saakka toimitusnopeudesta tinkimättä.

Toimintojen siirtäminen yhteen toimipisteeseen on osa Itulan strategista muutosta, jonka mukaisesti yritys tarjoaa asiakkailleen entistä kokonaisvaltaisempia ratkaisuja. LVI-alan tuotteiden ja komponenttien lisäksi meiltä saa osaavaa asiantuntijapalvelua suunnitteluun, asennukseen ja käyttöönottoon asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Puntalan toimitilojen remontti on juuri valmistunut ja uudet tilat on suunniteltu niin, että yrityksen kaikki toiminnot hoituvat saman katon alla. Nykyaikaisissa toimistotiloissa on luonnollisesti käytössä Itulan omat lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmät. Itulalla on jo pitkään ollut käytössä erittäin toimivat digitaaliset viestintäkanavat, mutta henkilöstön päivittäisen kohtaamisen mahdollistaminen luonnollisesti sujuvoittaa yhteistyötä entisestään, kertoo Itulan hallintojohtaja Maarit Hyötylä.