24.9.2018

Rejlers isännöi Greenreality Networkin verkostotapaamista

Rejlers isännöi Greenreality Networkin verkostotapaamista

Verkosto kokoontui 20.9.2018 Rejlers Finland Oy:n vieraaksi IVH Kampuksen tiloihin Lappeenrannan Skinnarilaan. Paikalle saapui 32 henkilöä verkostoitumaan ja kuulemaan mielenkiintoista asiaa digitalisaatiosta.

Rejlers esitteli tilaisuudessa, kuinka lisättyä todellisuutta (AR) ja yhdistettyä todellisuutta (MR) sekä 360-näkymiä voidaan hyödyntää kunnossapidossa. Tilaisuudessa nähtiin myös, kuinka dronejen, liidokkien ja konenäkösovellusten avulla voidaan kerätä dataa ja tehostaa valvontaa.

Lappeenrannan kaupunginjohtaja Kimmo Jarva kertoi olevansa ylpeä verkoston olemassaolosta.
- Yritysverkosto on yksi tämän alueen vahvuuksista. Kaupungilla on halu tukea paikallisia yrittäjiä ja käydä heidän kanssaan vuoropuhelua.

Rejlers on osallistunut Lappeenrannan alueella useisiin energia-alan projekteihin, mm. Greenreality-kiertoajeluiden toteuttamiseen, Uusiutuvan energian investointioppaan tekoon Lappeenrannan kaupungille sekä Imatran Seudun Sähkö Oy:n aurinkovoimalahankkeeseen.


Greenreality Network (ent. Green Energy Showroom GES) on Etelä-Karjalassa yrityslähtöisesti toimiva energia- ja ympäristöalan verkosto, joka luo jäsenilleen sekä alueelle kasvua ja uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Verkostoon kuuluu alueella toimivia energia- ja ympäristöalan yrityksiä, alueen kuntia sekä tutkimus- ja koulutuslaitoksia (LUT-konserni). Greenreality Networkin koordinaattorina toimii Lappeenrannan kaupungin yrityspalveluyksikkö Wirma. Lue lisää verkostosta ja sen jäsenistä: http://www.greenreality.fi/network