26.8.2021

YMPÄRISTÖTIETOISUUSKYSELY -vastaa lokakuun loppuun mennessä

Lappeenrannan kaupunki ja Greenreality-palvelut ovat mukana hankkeessa, jossa muun muassa kartoitetaan ja parannetaan ihmisten ympäristö- ja kierrätystietoutta.

Olemme laatineet kyselyn, johon toivomme mahdollisimman monen vastaavan. Kysely toteutetaan asukkaiden keskuudessa sekä Venäjällä että Suomessa.

Kyselytutkimuksen tarkoitus on selvittää asukkaiden ympäristötietoisuuden tasoa ja niihin liittyviä tottumuksia.

Tämä kysely toteutetaan venäläis-suomalaisena yhteistyönä LALAPETE ”Kiertotalousinnovaatiot ja ympäristötietoisuus” -hankkeen puitteissa ja sen on rahoittanut Kaakkois-Suomi – Venäjä CBC 2014-2020 yhteistyöohjelma.

Hankeaika: 1.1.2021 – 30.11.2022

Kysely toteutetaan nimettömänä kaikissa väestöryhmissä Google-pohjaiselle sähköisellä lomakkeella. Kysymme kuitenkin eräitä taustatietoja vastaajista, koska tällainen tieto on oleellista tulosten analysoinnissa.

Lomake sisältää kaikkiaan 30 kysymystä: 21 samaa yleiskysymystä jokaiselle vastaajalle sekä 9 alueellista kysymystä.
Kyselyyn vastaaminen vie noin 15 minuuttia.

Vastanneiden kesken arvotaan kaksi lahjakorttia. Jos haluat osallistua niiden arvontaan, jätä yhteystietosi kyselyn loppuun. Lahjakortti osoitetaan paikallisiin palveluihin, joista sovitaan voittajien kanssa erikseen.

HUOM, muistathan painaa tallenna -näppäintä sekä arvontapalkintoon osallistumislomakkeessa että varsinaisessa kyselylomakkeessa, jotta vastauksesi tallentuvat.

Tutkimus toteutetaan elo-lokakuun 2021 aikana.

Kyselyyn pääset tästä.

Kiitos paljon osallistumisestasi!


Lisätiedot:

Matti Pylkkö
p. 040 759 6692
matti.pylkko(at)lappeenranranta.fi