Greenreality Networkin 
yhteiskehittämis-
alusta

Greenreality Networkin yhteiskehittämisalusta helpottaa ja tehostaa verkoston toimijoiden välistä yhteistyötä ja se on moderni tapa suunnitella ja edistää yhteisiä projekteja. Alustan kautta sinulla ja yritykselläsi on yhteys Solvedin yli 10 000 asiantuntijan verkostoon ja näin löydät myös Greenreality Networkin ulkopuolisia toimijoita ja yhteistyökumppaneja projekteihisi.

Lisäksi Greenreality Networkin jäsenorganisaatiolla ja sen kaikilla asiantuntijoilla on Solvedin kautta mahdollisuus päästä mukaan muihin kansallisiin ja kansainvälisiin yhteistyö- ja projektimahdollisuuksiin.

Rekisteröidy palveluun

Tee rekisteröimisen jälkeen lyhyt profiili itsestäsi ja pääset heti käyttämään alustaa GRN-foorumiin. Foorumista löytyy lisätietoa liittyen alustan käyttöön ja alustan tarjoamiin mahdollisuuksiin. Jos sinulla on kysymyksiä liittyen palveluun tai ongelmia kirjautumisen kanssa, ole yhteydessä admin@solved.fi.

International Cleantech Network (ICN), jonka jäsen Greenreality Network on, käyttää myös Solved-palvelua. Siksi esimerkiksi mahdollisuuksien, haasteiden ja osaajien jakaminen näiden ekosysteemien välillä on helppoa. ICN on jo jakanut Greenreality Networkille haasteita ja niitä tuodaan myös jatkossa Greenreality Networkin omalle Solved-alustalle. Käy katsomassa alustallemme jaetut haasteet: https://greenreality.solved.fi/activities/projects/list --> ICN opportunities

Lisätietoa
Santtu Hulkkonen, Solved Oy, CEO & Co-founder
p. 050 373 2895, santtu.hulkkonen@solved.fi

Nopeat tiimit Greenreality-verkoston katalyyttinä -hanketta toteuttavat Lappeenrannan kaupunki ja LUT-yliopisto, ja sen päärahoitus tulee Euroopan aluekehitysrahastolta.