Kiertotalouden mahdollisuuksia ja tutustuminen Kukkuroinmäen käsittelykeskukseen

12.4.2022 15:00 - 12.4.2022 16:30

Pystyisitkö hyödyntämään toiminnassasi jätteitä tai sivuainevirtoja? Tukeeko toimintasi Kukkroinmäen käsittelykentän toimintaa tai voitko hyödyntää käsittelykenttää omassa toiminnassasi? Kiinnostaako sinua biokaasulaitoksen sivuainevirrat tai hiilidioksidin talteenotto? Haluaisitko hyödyntää Kukkuroinmäen kuljetuksia tai osallistua nesteytetyn biokaasun kehittämiseen?

Etsimme nyt mukaan potentiaalisia uusia toimijoita, jotka voisivat liiketoiminnassaan hyötykäyttää Kukkuroinmäen käsittelykeskuksella olevia materiaaleja ja siellä syntyviä sivuvirtoja - lähellä niiden syntypaikkaa.

Järjestämme tiistaina 12.4.2022 15.00 - 16.30 tilaisuuden Kukkuroinmäen käsittelykeskuksessa, jossa pääsee tutustumaan alueen toimintaan sekä keskustelemaan mahdollisista yhteistyökuvioista. Tilaisuuteen voi osallistua paikan päällä tai etänä Teams-yhteydellä.

Tilaisuuden alustava ohjelma:

Kukkuroinmäen käsittelykeskus. Mika Suomalainen, toimitusjohtaja
Osallistujien oma yritystoiminnan esittely ja keskustelu yhteistyömahdollisuuksista, ideointi
Tutustumiskierros käsittelykeskuksessa
Kukkuroinmäen käsittelykeskuksella on yli 130 hehtaaria asemakaavoitettua aluetta joka mahdollistaa monipuolisesti erilaisia kiertotalouteen liittyviä toimintoja.

Ilmoittaudu mukaan ja tule suunnittelemaan ja pilotoimaan toimintaa kanssamme!
Kirjoita ilmoittautuessasi lyhyesti lisätietokenttään:
- Osallistuko Teams -yhteydellä vai paikan päällä.
- Tieto erityisruokavaliosta (mikäli osallistut paikan päällä)