24.5.2022 17:00 - 24.5.2022 20:00
Ruoantuotanto on yksi suurimpia kasvihuonekaasujen aiheuttajia ja sillä on muitakin merkittäviä ympäristövaikutuksia. Mitä ravintola voi tehdä edistääkseen vastuullisuutta omassa toiminnassaan? Tule kuulemaan aiheesta ja verkostoitumaan maakunnan ravintoloiden ja lähiruoan tuottajien kanssa.
OHJELMA
17:00-17:15 Tilaisuuden avaus - Ilkka Räsänen, LPR kaupunki
17:15-18:15 Ruoan ympäristövaikutukset ja hiilijalanjälki – ravintoloiden näkökulmasta ratkaisuja? - Juha-Matti Katajajuuri, LUKE
18:15-19:00 Kestävyystoimet ruokapalveluketjussa, case Saimaan Tukipalvelut Oy – Elina Särmälä
19:00-19:30 Greenreality-kumppaniyrityksen kokemuksia ympäristövastuullisuudesta
19:30-20:00 Lähiruoan tuottajien esittelyt
Tilaisuus järjestetään hybridinä. Voit tulla paikan päälle Lappeenrannan kaupungintalon Venla-kokoustilaan tai osallistua etänä Teamsin kautta. Venlassa on kahvitarjoilu. Ilmoittaudu tilaisuuteen sivun oikean laidan linkistä (myös etäosallistujat).
Tapahtuma järjestetään ympäristöministeriön rahoittaman ilmastokumppanit -hankkeen puitteissa.