Wimao

Me muutamme kierrätykseen kelpaamattoman muovijätteen kierrätettäväksi

JOKAINEN WIMAO-TEKNOLOGIALLA VALMISTETTU TUOTE SÄÄSTÄÄ 1–4 KERTAA PAINONSA VERRAN HIILIDIOKSIDIPÄÄSTÖJÄ

Wimao Oy on kierrättää sekalaisen muovijätteen ja muut vaikeasti kierrätettävät materiaalit. Ainutlaatuisen patentoidun teknologiamme avulla voidaan kierrättää raaka-aineita, joiden hyödyntäminen muilla teknologioilla on vaikeaa tai jopa mahdotonta. Wimaon teknologia sopii hyvin esimerkiksi sekalaiselle muovijätteelle, tekstiileille, lasi- ja hiilikuidulle sekä erilaisille kuitumateriaaleille, jotka yleensä päätyvät poltettaviksi tai kaatopaikalle. Teknologiamme sallii myös materiaalien yhdistämisen, pitoisuusvaihtelut ja epäpuhtaudet, mikä yksinkertaistaa raaka-aineiden lajittelua ja esikäsittelyä.

Ensimmäinen tuotantolaitos Lappeenrannassa on ollut toiminnassa vuodesta 2019. Uusi, suurempi tuotantolaitos on valmistunut Riihimäelle vuonna 2021.

Laaja valikoima kierrätysmateriaaleista valmistettuja tuotteita

Wimaon teknologian avulla kierrätetty sekalainen muovijäte voidaan muuntaa ekologisiksi muovi- ja komposiittituotteiksi. Teknologia mahdollistaa monipuolisesti erilaiset tuotteet eri toimialoille. Teknologiamme avulla valmistetut tuotteet ovat ympäristöystävällisiä ja vähentävät sekä jätteen että hiilidioksidipäästöjen määrää. Tuotteita voidaan käyttää korvaamaan olemassa olevia tuotteita tai komponentteja, jotka on valmistettu muovista, puusta, metallista, lasikuidusta, kivestä tai betonista.

Wimao Oy on teknologian toimittaja sekalaisen muovijätteen ja muiden vaikeasti kierrätettävien materiaalien kierrätykseen. Wimao Oy myy ja lisensioi patentoitua kierrätysteknologiaa. Lisäksi Wimao Oy suunnittelee ja valmistaa komposiittituotteita Lappeenrannan JA RIIHIMÄEN TEHTAILLAAN.

WIMAO