Kulttuuritila Nuijamies

Vihreämpää kulttuuria

Kulttuuritila Nuijamies on kulttuurihistoriallisesti tärkeän elokuvateatterin tiloissa toimiva esiintymistila keskellä Lappeenrannan keskustaa. Purku-uhan alta pelastettu kulttuuritila on pääosin vapaaehtoisten yhdistysaktiivien ylläpitämä. Tiloissa järjestetään omien tapahtumien lisäksi myös vuokratapahtumia.

Nuijamies aikoo lisätä ympäristövastuullisuuttaan Greenreality-kumppanina nimeämällä organisaation ympäristövastuuhenkilön, tekemällä toimipisteelle energiakatselmuksen ja huoltamalla koneet sekä laitteet säännöllisesti.

Runsaasti kierrätettyä materiaalia ja vähemmän ruokahävikkiä

Kulttuuritila Nuijamiehessä on Greenreality-kumppanuuden myötä onnistuttu reilussa puolessa vuodessa edistämään ympäristöystävällisempää toimintaa! Tavoitteiden mukaisesti Nuijamiehessä huolletaan laitteet ja koneet säännöllisesti ja tavoitteiden ulkopuoleltakin toteutetaan runsaasti ympäristötekoja. Esimerkiksi Nuijamiehen ravintolassa pyritään aktiivisesti ehkäisemään ruokahävikkiä ja käytetään monipuolisesti kierrätysmateriaaleja. Lisäksi ravintolan kylmäkaapit ovat liisattuja ja kaikki salin puolella käytettävä tekniikka ja penkit on onnistuttu hankkimaan käytettynä. Jätteiden lajitteluun on myös suunnitteilla parannuksia lähitulevaisuudessa.