Saimaprint Oy

Saimaprint Oy on täyden palvelun painotalo, jonka toimipisteet sijaitsevat Lappeenrannassa ja Imatralla. Saimaprintiltä saat perinteisten painotuotteiden lisäksi mm. julisteet, banderollit, kyltit, muotoon leikatut teksti- ja kuvatarrat, auto- ja ikkunateipit sekä lattia- ja sisustustarrat. Yrityksessä laatu, sovittujen toimitusaikojen noudattaminen ja ympäristöasiat ovat ensisijalla.

Greenreality-kumppanina Saimaprintissä tullaan entistä laajemmin kiinnittämään huomiota materiaalien käyttöön tarjoamalla jatkossa asiakkaille vaihtoehdoksi kierrätyspaperille painettuja tuotteita ja käyttämällä ympäristösertifikaatin omaavia materiaaleja. Materiaalien käyttöön liittyen luovutaan myös kokonaan kertakäyttöastioiden käytöstä.

Yritys sitoutuu parantamaan energiatehokkuutta sulkemalla kaikki mahdolliset laitteet työpäivän päätteeksi sekä vaihtamalla kaikkiin valaisimiin LED-valaistuksen. Yrityksessä käydään myös siivouspalvelun kanssa keskustelua mahdollisimman ympäristöystävällisistä siivousmenetelmistä.