Sisustus Fuksia

Vihreämpää vihersisustusta

Sisustus Fuksia on Etelä-Karjalassa toimiva vihersisustusalan yritys, joka toimittaa ja huoltaa yritysten viherkasveja.

”Viherkasvit tuovat viihtyisyyttä työympäristöön ja ovat helpoin tapa parantaa sisäilman laatua. Viherkasvit vaikuttavat monella tapaa hyvinvointiimme, ne rauhoittavat ja tasapainottavat mieltä. Viherkasvien ilmankosteutta lisäävä vaikutus pienentää flunssavirusten tarttumista limakalvoille, niiden voidaan siis katsoa vähentävän sairauspoissaoloja! Sijoitus viherkasveihin on investointi hyvinvointiin!”, kertoo Lilli Huurrekorpi Sisustus Fuksialta.

”Istutamme viherkasvit laavakivirouheeseen, joka on ekologinen ja turvallinen kasvualusta. Laavakivirouhe ei houkuttele tuholaisia. Kiviaines ei tiivisty kuten multa - juurilla on aina ilmaa. Kun juuret voivat hyvin, niin kasvit voivat hyvin. Lisäksi laavakivirouheen voi käyttää uudelleen. Ajatuksenamme alusta lähtien on ollut hyödyntää asiakkaan olemassa olevia viherkasveja mahdollisuuksien mukaan - kaikkea ei tarvitse laittaa uusiksi.”

Ympäristövastuullisuus

Greenreality-kumppanuuden myötä Sisustus Fuksia sitoutuu tarkempaan jätteiden lajitteluun. Asiakkaille tiedotetaan mahdollisuudesta valita kierrätysmateriaaleista tehtyjä ruukkuja. Kasvit tilataan tarpeeseen asiakkaiden tilauksen mukaan. Polttoaineen valinnassa siirrymme osittain biopohjaisten polttoaineiden käyttöön (My diesel). Jatkossa Sisustus Fuksiassa kiinnitetään entistä enemmän huomiota jätteiden synnyn ehkäisyyn ja jätehuoltoon. Käytettyjä kasviruukkuja sekä viherkasveja on myös lahjoitettu mm. vanhainkoteihin.

Tuholaistorjunnassa voidaan kemikaalien sijaan käyttää luonnonmukaisia menetelmiä. Sisustus Fuksia on käyttänyt muun muassa leppäkerttuja ja petopunkkeja torjuntaeliöinä kemikaalikuorman vähentämiseksi. Yrityksen toimitiloissa huolehditaan energiatehokkuudesta. Hyvät lämpöeristeet ja maalämpöpumppu hillitsevät energiankulutuksesta aiheutuvia päästöjä.

Lilli Huurrekorpi
SisustusFuksia Oy
044-3443115

www.sisustusfuksia.fi